Medicii americani revin la Botoşani!

Echipa de doctori americani Medical Missions revine la Botoşani pe 28 septembrie cu trei chirurgi şi doi doctori generalişti, şi 30 de voluntari, care vor efectua controale medicale şi intervenţii chirurgicale gratuite ORL, plastice, laparoscpice şi ortopedice copiilor şi adulţilor.

Doctorii şi ceilalţi membri ai echipei vor face controale medicale generale şi consultaţii pentru operaţii în cadrul clinicii ambulatorii timp de 5 zile, începând din data de 28 septembrie şi până pe 2 octombrie, la Secţia de Pediatrie.

Pacienţii se pot înscrie pe liste sunând la Secţia de Pediatrie, telefon 0231.58.22.90 sau pot veni direct la control în timpul misiunii.

Duminică, în data de 28 septembrie, pacienţii se pot prezenta la clinica ambulatorie pentru control şi consult chirurgie, la ora 11.00.

De luni până joi pacienţii se pot prezenta la clinica ambulatorie de la Secţia de Pediatrie începând cu ora 7.30 dimineaţa. Procedurile chirurgicale vor fi în sfera ORL, reconstrucţie plastică, chirurgie generală laparoscopică şi ortopedie.

Procedurile ORL se vor efectua la Secţia de Pediatrie, iar operaţiile generale şi de ortopedie se vor efectua la Spitalul Judeţean. În cadrul clinicilor ambulatorii se vor efectua demonstraţii de igienă dentară, se vor distribui instrumente de igienă dentară, posibil ochelari de vedere, vitamine, jucării pentru copiii care vin la control şi alte astfel de donaţii.

Doctorii de familie care au pacienţi copii şi adulţi pentru Misiunea Medicală pot contacta Secţia de Pediatre a Spitalului Judeţean pentru a fi adăugaţi pe liste. Înscrierea pentru consult, şi eventual operaţie, se poate face personal sau telefonic la 0231.58.22.90, interior 102, între orele 08..00-16.00, în perioada 21 iulie-27 septembrie.

“Este un privilegiu să putem veni în România şi să lucrăm cu medicii şi pacienţii din Botoşani. Simt că pacienţii şi doctorii din Botoşanisunt ca o nouă familie şi abia aştept să îi revăd", a declarar dr. Jane Jenab, medic generalist care va însoţi echipa pentru a doua oară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...