Infiintarea Ghiseului unic, votat in unanimitate in cadrul Colegiului Prefectural!

Infiintarea Ghiseului unic, votat in unanimitate in cadrul Colegiului Prefectural!
Proiectul infiintarii unui ghiseu unic la Prefectura a fost votat in unanimitate, in cadrul Colegiului Prefectural de miercuri.

Dupa prezentarea raportului de activitate a Institutiei Prefectului pe anul 2009, a fost prezentat proiectul initiat de Cristian Roman, prefectul judetului Botosani, privind infiintarea unui ghiseu unic pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor in vederea implementarii proiectelor prin fonduri europene, in sediul Prefecturii Botosani.

"Una dintre cele mai importante prioritati ale Guvernului este de a se preocupa de cresterea gradului absorbtiei fondurilor europene. Astazi va aducem la cunostinta despre un proiect care speram sa se concretizeze, fiind vorba de posibilitatea infiintari unui ghiseu unic pentru obtinerea avizelor si a autorizatiilor in vederea implementarii proiectelor prin fonduri europene si prin fonduri guvernamentale, pentru autoritatilor locale si institutiilor publice", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Conform prezentarii proiectului in cadrul Colegiului Prefectural, infiintarea acestui ghiseu unic va contribui la optimizarea fluxului activitatii conjugate, care are ca finalitate obtinerea de catre solicitant a avizelor si a autorizatiilor necesare, simplificand astfel procedurile birocratice, in limitele permise de lege si incurajand demersurile tuturor partilor interesate in accesarea fondurilor europene.
 
Proiectul privind infiintarea ghiseului unic in cadrul Institutiei Prefectului a fost votat in unanimitate de membrii Colegiului Prefectural, fiecare dandu-si astfel acordul pentru concretizarea acestui proiect.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei incendii de vegetație uscată în mai multe localități din Botoșani, semnalul pompierilor! (foto)

astăzi, 08:25

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani....

Calendar Ortodox: Astăzi sărbătorim Sfânta şi Marea Joi (Denia celor 12 Evanghelii)!

astăzi, 08:07
14

Sfântul Ierarh Atanasie s-a născut la sfârşitul secolului al 16-lea în insula Creta. După moartea tatălui său s-a călugărit la metocul sinaitic din Iraclion, primind numele At...

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
935

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...