INEDIT! Un castigator al Champions League vine la Carrefour Botosani sa dea autografe fanilor!

INEDIT! Un castigator al Champions League vine la Carrefour Botosani sa dea autografe fanilor!
Fanii fotbalului din judetul Botosani vor avea prilejul sa se intalneasca cu un castigator al trofeului UEFA CHAMPIONS LEAGUE, sau Cupa Campionilor Europeni asa cum se numea inainte. 

Fostul portar al echipei Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, cel care a castigat ravnitul trofeu in anul 1986, vine la  Carrefour Botosani pentru a face poze cu fanii, dar si pentru a dat autografe.



Helmuth Duckadam, supranumit si "Eroul de la Sevilla, a intrat in istoria fotbalului mondial, dupa ce in finala cu FC Barcelona apără toate cele patru lovituri de departajare, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos, având o contribuție enormă la câștigarea trofeului de către Steaua București. 

Intalnirea dintre Helmuth Duckadam, in prezent director de imagine al Stelei, si fanii botosaneni va avea loc vineri, incepand cu ora 18:00, in cel mai important centru comercial din municipiul Botosani, Hipermarketul Carrefour.

(Material publicitar).

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
23

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
293

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...

Anchetă la Botoșani, după ce un bebeluş de doar trei săptămâni a fost găsit mort!

astăzi, 08:57
379

Decesul unui bebeluş de trei săptămâni declanşează o anchetă a poliţiei, în Botoşani. Copilul a fost găsit fără viaţă, în patul lui, de către părinţii care au cerut a...