INCREDIBIL: Vezi ce alcoolemie avea soferul care a pus in pericol viata copilului sau!

INCREDIBIL: Vezi ce alcoolemie avea soferul care a pus in pericol viata copilului sau!
La un pas de moarte, dupa ce s-a rasturnat cu masina in care se afla si fiul sau de 12 ani! Accidentul produs sambata, la iesirea din Zaicesti, a socat mai ales prin faptul ca soferul si-a fortat fiul de 12 ani sa urce in masina, dupa ce minorul, constient de starea avanasata de ebrietate a tatalui sau, i-ar fi ascuns acestuia cheile de la masina.

Oamenii legii au primit rezultatele analizelor probelor recoltate de la L. Florin Mihai: 2,55  grame/litru, rezultatul primei probe, si  2,35 grame/litru la a doua proba, alcool pur in sange.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani a înregistrat ieri o cauză penală privind producerea în ziua de 19 noiembrie 2011 a unui accident de circulaţie, în urma căruia au fost rănite două persoane, una dintre ele fiind minoră.

Din primele cercetări efectuate de către organele de poliţie, a reieşit faptul că L. Florin-Mihai, în timp ce conducea autoturismul cu nr. de înmatriculare BT-04-UXZ pe DE 58, nu a adaptat viteza la efectuarea unei curbe uşoare la stânga şi în acest context a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens, a impactat un pom, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, informeaza Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Ca urmare a accidentului rutier, atât conducătorul auto cât şi fiul său, în vârstă de 12 ani, au suferit leziuni. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări faţă de L. Florin-Mihai sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către un conducător auto care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Copilul a povestit ca a incercat sa il impiedice pe tatal sau sa se urce in masina, dat fiind ca se afla in stare avansata de ebrietate, si i-ar fi ascuns si cheile de la masina. Barbatul insa le-a gasit si l-a urcat pe copil in masina, pe scaunul din dreapta fata, pornind la drum, catre Copalau. A ajuns insa doar pana la Zaicesti, unde a pierdut controlul volanului. Autoturismul Mercedes a fost grav avariat, componente ale acestuia fiind imprastiate pe o raza de cativa metri.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul de la Pașapoarte în minivacanța de 1 Mai și Paște suferă modificări!

astăzi, 15:22
12

În minivacanța de 1 Mai și de Paște, adică în perioada 1 – 6 mai, angajații Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte din Botoșani nu vor avea program de lucru cu publicul....

Meteorologii anunță cum va fi vremea de 1 Mai și Paște: Unde va fi mai cald și unde va ploua!

astăzi, 15:06
45

De 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi în regiunile sud-ve...

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
99

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...