INCREDIBIL: Trenurile din Bucuresti, spre Moldova, au intarzieri dupa ce hotii au furat un cablu subteran pentru a-l vinde la fier vechi!

INCREDIBIL: Trenurile din Bucuresti, spre Moldova, au intarzieri dupa ce hotii au furat un cablu subteran pentru a-l vinde la fier vechi!
Trei hoti, care au taiat o bucata de cablu subteran, au provocat intarzieri de pana la 30 de minute trenurilor care circula intre Bucuresti si Moldova. Probleme au aparut, joi, langa Buzau, unde infractorii au taiat cablul pentru a-l duce la fier vechi. Acest lucru a determinat aparitia unor defectiuni la sistemul de semnalizare si comunicatii, iar reparatiile vor dura pana vineri, potrivit Adevarul.

Putin dupa ora 14.00, impiegatul de miscare a fost avertizat printr-un sistem electronic ca toate semnalele luminoase si acustice de pe un tronson de 15 kilometri, dintre municipiu si satul Boboc, s-au inchis brusc.

Automat, toate cursele feroviare de pe aceasta ruta au fost restrictionate. Lucratorii de la intretinere au descoperit ca problemele au aparut din cauza lipsei unei bucati de cablu subteran.

Pentru a ajunge la adancimea unde se afla cablul de cupru, hotii au inchiriat un buldoexcavator.

Infractorii au fost retinuti pentru 24 de ore si vor fi cercetati penal pentru furt calificat.

Pana la remedierea defectiunii, toate trenurile de pe Magistrala 500, Bucuresti - Moldova, circula cu restrictie pe ruta dintre Buzau si Boboc.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
3

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
170

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
557

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...