INCREDIBIL! Inconstienta statului roman nu are limite!

INCREDIBIL! Inconstienta statului roman nu are limite!
In toate maternitatile din tara, bebelusii sunt vaccinati cu un produs expirat inca de acum sase luni, parintii nefiind instiintati ca vaccinul introdus in corpul nou nascutilor trebuia incinerat de multa vreme.

Situatia este cauzata de faptul ca licitatiile pentru achizitionarea acestui vaccin, organizate de Ministerul Sanatatii, au fost fie suspendate, fie furnizorii s-au retras, informeaza Antena3.

Cea mai buna dovada a faptului ca autoritatile nu numai ca sunt la curent cu situatia, dar au si gasit aceasta rezolvare incredibila, este nota remisa maternitatilor din toata tara, in care se scrie ca pentru toate loturile de de vaccin BCG se prelungeste cu sase luni termenul de valabilitate (Ministerul Sanatatii si Institul Cantacuzino).

"Singurul lucru ar fi ca nu isi face efectul", a declarat Gheorghe Preda, director medical Maternitatea Brasov, iar copilul risca sa faca tuberculoza, scrie Ziare.com.

Agentia Nationala a Medicamentului spune ca prelungirea este legala si s-a dat la solicitarea producatorului.

In urma declansarii scandalului in presa, reprezentantii ministerului spun ca licitatiile vor fi reluate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
310

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
332

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
202

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...