INCREDIBIL! Directorii institutiilor subordonate Primariei au interzis sa mai vorbeasca cu presa!

INCREDIBIL! Directorii institutiilor subordonate Primariei au interzis sa mai vorbeasca cu presa!
  Decizia a fost luata chiar de catre primarul Ovidiu Portariuc, care ar fi dat dispozitie sa fie inclusa in fisa postului o astfel de dispozitie prin care sefii societatilor sa nu mai comunice cu presa.

Ba mai mult, acestia vor avea voie sa furnizeze informatii legate de activitatea institutiilor pe care le conduc doar dupa ce acestea vor fi aduse la cunostinta edilului-sef al municipiului.    

  "Întocmeşte comunicate de presă în probleme de sesizări, articole, materiale pentru promovarea imaginii şi le transmite spre informare şi publicare primarului municipiului Botoşani, prin intermediul compartimentului Cabinet Primar (pe mail şi tipărit). Este interzisă comunicarea publică fără acordul de principiu al primarului municipiului Botoşani", se arată în fişa postului înaintată unuia dintre directori.

 In aceasta situatie se afla directorii de la Politia Locala, Directia Servicii Publice, Sport si Agrement, Serviciul Public Local de Asistenta Sociala. Acestia au fost deja chemati la Resurse Umane sa semneze noile fise ale postului.

“In repetate randuri ni s-a atras atentia sa nu oferim informatii presei. Pana acum ni s-a spus verbal, dar acum este si negru pe alb", a spus unul dintre directori.

De altfel, in urma cu cateva zile, primarul Ovidiu Portariuc a mentionat ca intentioneaza sa introduca o clauza de confidentialitate in ceea ce ii priveste pe functionarii din cadrul institutiei pe care o conduce, dupa ce anumite informatii au aparut in presa pe alte cai decat cele oficiale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

24 de agenți economici de la Cornișa, luați la verificat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

astăzi, 18:15
47

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Comisari...

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
42

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
251

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...