“Bătaie” pe ţuica şi cozonacul oferite de preşedintele CJ! - GALERIE FOTO

“Bătaie” pe ţuica şi cozonacul oferite de preşedintele CJ! - GALERIE FOTO
    Chiar dacă spectacolul de muzică populară din faţa Palatului Administrativ a fost anulat, zeci de botoşăneni s-au adunat puţin după ora 15.00 în faţa instituţiei.

 Ca la un semnal, cu toţii au început să se îngrămădească în momentul în care tineri îmbrăcaţi în costume naţionale au ieşit cu cozonac şi ţuică şi au început să împartă oamenilor.

Bărbaţi, dar şi femei, s-au înghesuit să servească din produsele oferite de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, unii dintre aceştia luând chiar şi câte două-trei pahare cu ţuică.

 Din câte se pare, până la urmă va fi dansată şi Hora Unirii, după care în jurul orei 17.00 se va pleca în marş cu torţe pe străzile din oraş.

În Piaţa Revoluţiei răsună muzică patriotică şi va fi ţinut şi un moment de reculegere în memoria celor două persoane decedate în accidentul aviatic din Munţii Apuseni.















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
178

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
208

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
60

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...