INCREDIBIL, de la FMI: Reducerea TVA la paine, o masura TEMPORARA!

INCREDIBIL, de la FMI: Reducerea TVA la paine, o masura TEMPORARA!
Reducerea TVA la paine este o masura temporara. Este anuntul facut de Fondul Monetar International, care a adaugat ca acest subiect va fi rediscutat cu Guvernul, potrivit rtv.net.

Totodata, autoritatile romane au convenit cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana un acord preventiv pe doi ani, in valoare de patru miliarde euro.

Autoritatile romane au convenit cu Fondul Monetar International (FMI) si Comisia Europeana (CE) un acord preventiv pe doi ani care va totaliza patru miliarde euro, suma impartita egal de cele doua institutii financiare internationale, acordul stand-by urmand sa fie discutat de boardul FMI in toamna.

Guvernul a adoptat marti ordonanta simpla in baza careia TVA pentru paine va fi redusa la 9%. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca masura va intra in vigoare de la 1 septembrie.

Marti, inaintea sedintei de guvern, primul-ministru a declarat ca TVA ar putea fi redusa si pentru alte alimente, chiar de anul viitor, daca vor exista conditii si daca masura aplicata in cazul painii se va dovedi una de succes.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
164

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
309

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
71

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...