Inconstienta poate ucide!

Inconstienta poate ucide!
Conducea doar de cateva luni si isi cumparase masina in urma cu cateva zile!

Femeia care a accidentat ieri un barbat in statia de autobuz din Varfu Campului va fi cercetata pentru vatamare corporala din culpa, urmand ca si masina sa fie supusa unei expertize tehnice.

Soferita avea carnet de numai doua luni. Evenimentul rutier s-a petrecut luni la amiaza, barbatul de 54 de ani fiind grav ranit.

Constantin C. astepta in statia de autobuz, fara sa banuiasca nicio clipa ca va urca in ambulanta! Dupa ce autoturismul Logan l-a izbit in plin, satenii au sunat la 112, ambulanta si politia sosind imediat la fata locului.

Acum, victima va ramane afectata pe viata, ambele picioare fiindu-i grav lovite.

Lipsa de experienta la volan si imprudenta au facut ca Virginia B. sa isi piarda controlul si sa intre in statia de autobuz, in incercarea de a evita un camion, dupa cum a declarat ea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
274

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
424

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
563

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...