Inchisa pe viata pentru ce i-a facut sotului ei

Inchisa pe viata pentru ce i-a facut sotului ei
O femeie a fost condamnata, vineri, la inchisoare pe viata, dupa ce i-a taiat penisul sotului ei si l-a aruncat la gunoi. Totusi, ea poate fi eliberata conditionat dupa sapte ani, au anuntat autoritatile.

Catherine Kieu, din statul american California, in varsta de 50 de ani, si sotul sau treceau printr-un divort in iulie 2011, in momentul in care s-a petrecut incidentul, scrie CNN, conform ziare.com.

Cei doi s-au casatorit in decembrie 2009, dar in mai 2011 sotul a intentat actiune de divort, aceasta finalizandu-se in august 2011, potrivit tribunalului din Orange County.

Dupa o cearta, Kieu i-a pus somnifere in mancare sotului, iar dupa ce a adormit i-a legat mainile si picioarele de pat. Cand s-a trezit, femeia i-a taiat penisul cu un cutit, dupa care l-a aruncat la gunoi. Apoi a chemat o ambulanta, care l-a transportat pe barbat la spital pentru o interventie chirurgicala de urgenta.

Fostul sot, in varsta de 60 de ani, a povestit tot ce s-a intamplat in timpul sentintei de vineri. "Inculpata m-a privat de o parte din viata. A fost o violare cruda si calculata a corpului si a mintii mele. Acum ma chinui sa fac fata acestei vieti. Mi-a distrus identitatea de barbat si nu mai pot avea incredere in oameni", a marturisit victima in fata judecatorilor.

In timpul procesului, avocatul lui Kieu a sustinut ca femeia are probleme psihice, inclusiv depresie, adaugand ca nu ar trebui sa fie gasita vinovata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
46

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
232

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
112

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...