Închis după ce a răsturnat un autocar

Închis după ce a răsturnat un autocar

   Monitorul de Botosani

Botoşăneanul care a provocat accidentul de la Szeged, din Ungaria, de pe 12 august, continuă să se afle după gratii. Arestat preventiv de Poliţia maghiară, Pavel A. de 37 de ani, din Flămânzi, riscă să fie trimis în judecată sub acuzaţia de periclitare a siguranţei transportului în comun.

Rudele bărbatului i-au angajat un avocat din Iaşi şi speră ca acesta, împreună cu avocatul pus la dispoziţie de Consulatul Român, să obţină eliberarea şi judecarea în stare de libertate.

"Din câte am înţeles, după accident i-au fost făcute mai multe analize şi s-a stabilit că a avut o cădere psihică. Şi în urmă cu aproape doi-trei ani a mai fost implicat într-un caz asemănător, dar atunci a fost liniştit la timp de un nepot care se afla în autocar alături de el", a spus Eugen A., fratele acestuia.

Căsătorit şi tată al unei fete de şapte ani, Pavel A. plănuia să se întoarcă în ţară şi să-şi construiască o casă. De altfel, bărbatul turnase deja fundaţia locuinţei şi cumpărase o parte din materialele de construcţie necesare.

"Cinci ani a muncit cu carte de muncă în construcţii, în Albacete (n.r. - Spania), iar acum fusese trecut în şomaj. De când a fost arestat, nu am mai reuşit să vorbesc cu el", a spus Georgeta A., soţia acestuia.

Deocamdată, Consulatul Român de la Szeged nu a precizat când ar putea fi finalizată ancheta penală deschisă împotriva botoşăneanului şi când va începe procesul.

(Continuarea in Monitorul de Botosani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
133

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
158

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
240

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...