Incepe Maratonul Nordul Moldovei!

Incepe Maratonul Nordul Moldovei!
Competitiile de tip "maraton" atât pentru alergare, cât si pentru ciclism devin tot mai populare în rândul amatorilor pentru ca se desfasoara pe distante lungi, pe drumuri de tara, poteci si alei, cu treceri prin sate pitoresti, paduri si poieni tainice. Aceste competitii sunt foarte pitoresti dar totusi ridica probleme de rezistenta, indemânare si spirit de orientare fiind o provocare pentru participanti.

Când?

22 sep 2012

Unde?

Startul si sosirea va avea loc în curtea mosiei "Cai de Vis", din localitatea Vârful Câmpului, judetul Botosani. Startul si sosirea vor fi comune atât pentru tura scurta cât si pentru cei de la  tura lunga.

Cui se adreseaza?

Maratonul se adreseaza tuturor celor pasionati de ciclism dornici sa evadeze din cotidian, sa paraseasca drumurile amenajate si sa se avânte în padure pe poteci si drumuri care pot creea probleme de rezistenta fizica, probleme de îndemânare si orientare.

Participarea la acest maraton se face de catre oameni responsabili care trebuie sa-si cunoasca nivelul de pregatire.

Pentru a ne ridica la nivelul fiecaruia, am considerat ca e bine sa amenajam doua trasee, de lungimi si dificultati diferite astfel vom avea un traseu de aproximativ 28 km , pentru cei mai putin sportivi si vom avea un traseu de aproximativ 53 km pentru cei mai bine antrenati si echipati. Atât starul cît si sosirea vor fi comune.

Pentru acest maraton vom avea o taxa de înscriere de 20 lei/concurent. Pachetul de înscriere este în curs de organizare, iar la momentul oportun va fi clarificat aici.

Fondul de premiere este de peste 1000 Euro si consta in bani si echipamente de ciclism.

Citeste material complet pe mtbnordulmoldovei.com

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
194

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
62

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
104

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...