Incendiu la sediul PSD! FOTO, VIDEO

Incendiu la sediul PSD! FOTO, VIDEO

   BT Studio

Pompierii au fost solicitati sa intervina, marti seara, la sediul organizatiei judetene a PSD, dupa ce un mesh, care era amplasat pe cladire, a luat foc. In sediu nu era nimeni in acel moment.

Mesh-ul avea inscriptionata imaginea consilierului local Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primaria Botosani.







Pompierii au intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma si au reusit sa stinga focul. La fata locului s-au deplasat si politisti.



Flacarile au fost observate de deputatul PNL, Florin Turcanu, care trecea prin zona.

"Ceea ce este suspect pentru mine este ca am trecut acum o ora prin zona si iluminatul stradal functiona si vad ca a fost oprit si imediat a aparut focul", a spus Florin Turcanu.

Social-democratii sustin ca focul a fost pus intentionat.

"Nu poate nimeni din senin sa vina sa dea foc unui mesh, pus pe sediul unui partid, avand in vedere ca in ultimul timp Ovidiu Portariuc a crescut foarte mult in sondajele botosanenilor. Sunt sigur ca domnul primar va avea o surpriza in luna iunie atunci cand domnul Ovidiu Portariuc va fi primarul municipiului Botosani. Iar dupa ce domnul Portariuc va deveni primar, vom afla si care sunt acei oameni care au dat foc", a declarat Razvan Rotaru, presedintele organizatiei de tineret a PSD.
 
“Am ramas fara cuvinte, e clar ca e un atac politic, pentru ca nu vad altfel cine ar fi avut interes sa faca chestia asta. Acum ma gandesc serios ca acum o luna am fost intrebat daca am garda personala si poate ca ar fi bine sa am. Ma gandesc ca lucrurile au mers putin cam departe, adica ce urmeaza? Sa dea foc la masini? Cred ca lucrurile exagereaza putin, dar sper sa ma insel. Sper sa fie si o ancheta care sa scoata la iveala ce s-a intamplat", a spus Ovidiu Portariuc.










 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
18

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
138

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
22

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...