INCENDIU într-un bloc din Botoşani! Un tânăr a dat foc apartamentului şi a fugit! Locatarii au fost evacuaţi! FOTO
INCENDIU!

INCENDIU într-un bloc din Botoşani! Un tânăr a dat foc apartamentului şi a fugit! Locatarii au fost evacuaţi! FOTO
Patru echipaje de pompieri, un echipaj de ambulanta, politie si jandarmi au intervenit, joi dimineata, in jurul orei 6:00, pe strada Pacea, unde un apartament de la etajul doi a fost cuprins de flacari.

Pompierii au incercat sa intre in apartament, insa usa era incuiata, astfel ca au fost nevoiti sa intre pe geamul de la bucatarie, iar mai apoi au deschis usa. Peste 40 de persoane au fost evacuate din imobil.

La fata locului a ajuns si un echipaj de ambulanta, pentru ca nu se stia daca este cineva in interior. Dupa ce au stins incendiul, angajatii ISU Botosani si politistii au stabilit ca cel care a provocat incendiul este fiul proprietarei, femeia fiind plecata la tara.

Ramas singur, baiatul a incendiat un dulap cu haine, apoi a incuiat usa si a plecat, nu inainte insa de a pune in fata usii o icoana si o poza de-a sa.

Vecinii povestesc ca baiatul ameninta de mult ca da foc apartamentului. La locul interventiei a ajuns si o echipa de la E-On Gaz, care a intrerupt alimentarea cu gaz.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
28

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
80

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...