Incendiu de proportii la o casa din municipiul Botosani!

Incendiu de proportii la o casa din municipiul Botosani!
Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu pe strada strada I.C. Bratianu, nr.47, din municipiul Botosani, care ameninta sa se extinda si la casele din jur.

Focul s-a declansat vineri, cu putin inainte de ora 16.00, la magazia de lemne amenajata in curtea lui Vasile I. Flacarile s-au extins cu repeziciune la locuinta vecinului si la un post de transformare a energiei electrice din apropiere.

Evenimentul a fost anuntat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Nicolae Iorga al Judetului Botosani de o vecina a proprietarului de la numarul 47.

"Femeia era disperata ca flacarile amenintau un bar si un atelier auto din vecinatate. Doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani s-au deplasat la locul indicat in cel mai scurt timp posibil. Acestora li s-a alaturat un alt echipaj de pompieri, care se intorcea din misiune de asanare de fantani de la Cosula si jandarmii din zona. Lupta cu flacarile a durat mai putin de o ora fiind salvate bunuri materiale in valoare de 300.000 de lei", a plecizat plutonier Dorina Lupu, purtator de cuvant al IJSU Botosani.

Interventia a fost ingreunata de cantitatea mare de materiale combustibile care erau depozitate in magazie si care intretineau arderea. Flacarile au distrus magazia de lemne, proprietatea lui Vasile I. si o parte din locuinta vecina.

Valoarea pagubelor a fost estimata la 50.000 de lei. In urma cercetarilor efectuate la fata locului, s-a stabilit ca incendiul a fost provocat cel mai probabil de o persoana iresponsabila. Cazul a fost preluat de organele de politie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
14

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
39

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...