Încasările de la parcările cu plată vor intra în bugetul local

  După ce municipalitatea va încheia relațiile contractuale cu firma Hi Speed Recovery, în luna aprilie, toate încasările de la parcomate vor intra în bugetul local.

Reprezentanții Primăriei au făcut o adresă către HSR prin care și-au manifestat intenția de a achiziționa parcomatele din parcările care acum sunt administrate de această societate, dar nu s-a primit niciun răspuns vizavi de această solicitare.

 “Încasările de la parcomate vor ajunge la bugetul local. Nu va mai fi niciun procent care reprezintă redevenţa de la 10-25%. Dacă cei de la HSR nu vor să ne dea parcomatele, vom cumpăra altele şi le scoatem pe ale lor“, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Noul regulament privind circulația în municipiu va intra în dezbatere în zilele următoare.

Una dintre modificări va fi aceea că roţile maşinilor nu vor mai fi blocate în parcările cu plată, ci vor fi aplicate doar amenzi.

Taxa pentru o oră de parcare va fi menţinută la 1,5 lei și vor fi introduse și abonamente. După expirarea contractului cu HSR parcările cu plată vor fi administrate de Direcția Edilitare din cadrul Primăriei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...

Mihaela Arhip: ”Aprindem candela ca să îngenunchem noi în faţa luminii ei, nu ca să-i îngenunchem pe alţii” (Foto)

astăzi, 11:30

Pe cei care încă mai cred că sensibilitatea este un defect, îi rog să treacă la pas printre oamenii despre care am scris, printre necunoscuţii despre care, poate, voi scrie, printre O...

Serviciile Secrete americane avertizează Casa Albă: Dorința Ucrainei va provoca represalii puternice ale lui Putin

astăzi, 10:50

Războiul condus de către liderul de la Kremlin trece prin momente critice, mai ales de când trupele Kievului au pătruns în regiunea rusă Kursk. Acum, Serviciile Secrete americane au...