Inca un trofeu obtinut de Atelierul de teatru al Colegiului National Eminescu!

Inca un trofeu obtinut de Atelierul de teatru al Colegiului National Eminescu!

OCTAVIAN COSTIN, unul dintre laureatii editiei trecute a Festivalului Jos palaria!

La doar o zi după ce a câştigat acasa Trofeul Festivalului Amfiteatru, Atelierul de teatru al Colegiului National Mihai Eminescu Botoşani şi-a trecut în palmares şi Marele Premiu al Festivalului Naţional Jos palaria!

Elevii-actori au prezentat la Bucuresti spectacolul Scoala lui Gufi, dupa Matei Visniec, sub coordonarea actritei Lenus Teodora Moraru si a lui Gelu Rasca.

Ajuns la cea de-a XII-a ediţie, Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni Jos Pălăria a fost iniţiat de actorul George Mihăiţă.

Cele 15 trupe de liceeni, care s-au aflat în concursul încheiat astăzi - de Ziua Adolescentului, provin din Alexandria, Bârlad, Botoşani, Bucureşti, Timişoara şi Târgul Jiu. Un număr de 17 spectacole au fost realizate după texte clasice şi contemporane scrise de I.L.Caragiale, A.P.Cehov, Slavomir Mrozek, Mihail Sebastian, Marin Sorescu, Ion Băieşu, Matei Vişniec sau Horia Gârbea.

Premiile Jos Pălăria sunt acordate prin tradiţie de Ziua Adolescentului, în cadrul unui eveniment multimedia.

Rezultatul obţinut de elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu Botoşani a fost anunţat astăzi in direct, pe postul Antena 1, la emisiunea Duminica in familie.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
183

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
145

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1167

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...