Inca o lovitura pentru absolventii Universitatii "Spiru Haret"?

Inca o lovitura pentru absolventii Universitatii "Spiru Haret"?

 ADA MACOVEI, inspector general ISJ Botosani  

Au fost primiti in examenul de titularizare, dar ar putea sa nu se regaseasca pe liste, pentru ca au diplome de la "Spiru Haret"!

Pentru cei aproximativ 200 de candidati din Botosani cu diplome de la Spiru Haret, concursul de titularizare din acest an inseamna timp si bani pierduti, emotii care in final se vor transforma in dezamagire, indiferent de notele obtinute la lucrarile din examen, scrie Evenimentul de Botosani.

Reprezentantii Ministerului Educatiei au decis ca notele celor care au diplome si adeverinte de la Spiru Haret din anii anteriori sa nu fie luate in calcul la concursul de titularizare.

In acelasi timp insa, inspectorul scolar general Ada Macovei, presedintele comisiei de titularizare, a declarat ca este pusa intr-o postura ce nu o avantajeaza.

"Eu azi (vineri) am fost la Bucuresti si ajung la Botosani dupa ora 20.00. Desi de la Minister ni s-a spus clar ca notele acestor candidati sa nu fie trecute in liste si luate in calcul, nu am niciun ordin oficial semnat de ministru. Nu stiu prea bine daca listele vor fi cu sau fara cei care au absolvit Spiru Haret. Cand ajung in Botosani voi discuta cu cei din comisia judeteana, comisie din care face parte si reprezentantul Ministerului si vom lua o decizie finala. Decizia finala va fi pe raspunderea mea", a declarat aseara Ada Macovei, pentru Evenimentul de Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...