Inca doua arestari in cazul talhariei de pe Petru Rares!

Inca doua arestari in cazul talhariei de pe Petru Rares!
Magistratii Judecatoriei Botosani au admis, marti seara, propunerea de arestare preventiva formulata de procurori, pentru 29 de zile, a celor doua persoane retinute luni seara.

Este vorba de Simona Hutanu, sotia lui Daniel Mihai Hutanu, principalul suspect in cazul talhariei din decembrie, de pe strada Petru Rares, acesta fiind deja in arest preventiv. Sotia sa este acuzata de favorizarea infractorului. Mandat de arestare preventiva a primit, marti seara, si Paul Ciubotariu, acuzat de complicitate la talharie.

Avocatii celor doi au declarat recurs.

Alte doua persoane din Suceava, un barbat si o femeie au fost adusi la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani, in calitate de martori.  Acestea s-ar fi aflat in ziua talhariei intr-o locatie din Suceava, unde au ajuns si suspectii.

In acest moment, patru persoane cercetate in acest caz sunt in arest preventiv, a patra persoana fiind Andreea Mihalache.

Un al cincilea suspect, Marius Arositei, se afla internat in spital, acesta primind interdictia de a parasi localitatea.

 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

astăzi, 23:19
28

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
53

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
59

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...