Inainte de a muri, victima din Parcul Tineretului a recunoscut ca a cazut de la etajul 4!

Inainte de a muri, victima din Parcul Tineretului a recunoscut ca a cazut de la etajul 4!
Ancheta Politiei in legatura cu caderea femeii de 41 de ani de la etajul patru al blocului turn din Parcul Tineretului a stabilit ca victima a alunecat si a cazut. Pe langa acestea, se pare ca femeia avea si probleme psihice.

Reamintim ca pe 1 ianuarie 2009, Spitalul Judetean Botosani a comunicat faptul ca i s-au acordat ingrijiri medicale lui Paduraru Daniela, de 41 ani, diagnosticata cu politraumatism acut deschis, prin cadere de la inaltime, otoragie, fractura de craniu, de mandibula, fracturi membre inferioare.

Din cauza leziunilor suferite, s-a decis transferarea ei la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, insa pe drum femeia a decedat.

"In cadrul verificarilor efectuate, A. Silvia, care locuieste in acelasi bloc cu victima, a declarat ca a discutat cu aceasta dupa cadere, inainte de a fi luata de ambulanta si transportata la spital, victima afirmand ca a alunecat de la balcon si a cazut. De asemenea, a mai rezultat ca de aproximativ 2-3 luni, victima a suferit o depresie, in ultima perioada avand halucinatii atat pe timp de zi cat si noaptea, acuzandu-si sotul si fiul de diverse lucruri. Acestia cred ca starea in care se afla a determinat-o sa faca acest gest", a precizat Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Cu ocazia cercetarilor nu au rezultat date sau indicii din care sa rezulte ca victima a fost impinsa sau aruncata pe geam de o anumita persoana, se mai arata in comunicat.

 In cauza au fost intocmite acte procedurale. In functie de concluziile medico-legale se va propune solutie procedurala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
12

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
33

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
39

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...