In unele cartiere alimentarea cu apa a fost sistata din cauza unor avarii!

In unele cartiere alimentarea cu apa a fost sistata din cauza unor avarii!
Mai multe scari de bloc de pe strada Grivita si strada Prieteniei au ramas fara apa, din cauza unor avarii la conducte. Pe strada Grivita alimentarea cu apa a fost sistata la sase scari de bloc,iar reprezentantii Nova Apaserv estimeaza ca in jurul orei 15.00 avaria va fi remediata.

La fel si pe strada Prieteniei, o conducta s-a apart, iar la sase scari de bloc alimentarea cu apa a fost sistata sau presiunea este foarte scazuta.

“Stim ca toata lumea a intrat in panica, ca vor sa isi faca rezerve de apa, dar ii asiguram ca in jurul orei 15.00 alimentarea cu apa va fi reluata in toate zonele unde a fost oprita", a spus Stelian Dumitrescu, director exploatare in cadrul Nova Apaserv.

Referitor la întreruperea generală a sistemului de alimentare cu apă din zilele de vineri 5 august și sâmbătă 6 august 2011, Nova Apaserv precizează că manevrele de oprire se efectuează în aceasta noapte, începând cu ora 24.00 , iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului încep sâmbătă la ora 12.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
42

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...

Festivalul Filmului European vine la Botoșani, deschiderea are loc în prezența vicepreședintelui Institutului Cultural Român!

astăzi, 15:56
25

Festivalul Filmului European vine la Botoșani în weekend-ul 10 – 12 mai. Deschiderea ediției locale va avea loc la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, în cursul z...

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
76

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...