In toamna anului 2010, strazile vor arata bine in Botosani, ne asigura reprezentantul Primariei!

In toamna anului 2010, strazile vor arata bine in Botosani, ne asigura reprezentantul Primariei!
Primaria Botosani a cheltuit deja 50.000 de lei, din cei 110.000 lei alocati initial, pentru plombarea strazilor cu mixtura la rece.

Conform datelor furnizate de reprezentantul municipalitatii, strazile pe care s-a intervenit pana in prezent, unele dintre ele fiind finalizate iar altele in curs de finalizare, sunt Calea Nationala, Victoriei, Ion Pillat, Primaverii, Pacea, Octav Onicescu, Mihail Kogalniceanu, Nicolae Iorga, Savenilor, Petru Rares, Tudor Vladimirescu, Sucevei, I.C.Bratianu, Cuza Voda, Marchian, Zona Industriala, Imparat Traian.

Urmeaza strazile Prieteniei, Viilor, Manolesti Deal, Independentei, Octav Bancila.

"Pana acum, mixtura stocabila la rece a costat 50.000 de lei, suma totala alocata pentru plombari fiind de 110.000 lei. Nu se astupa gropile mici, ci doar gropile adanci, care pun in pericol circulatia", a precizat Florin Ghiorghita, viceprimar al municipiului Botosani.

Viceprimarul a mai mentionat ca in acest an va intra in modernizare strada Nicolae Iorga, in baza unui proiect pentru investitii. Strada Nicolae Iorga va fi refacuta in totalitate.

"Sunt multumit ca acum se poate circula in conditii de siguranta, dar nu sunt multumit de cum arata strazile. Pentru acest an ne-am propus sa amenajam mai multe strazi in cartiere si mai putin locuri de parcare. In toamna anului 2010, strazile vor arata bine in Botosani", a conchis Ghiorghita.     

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
64

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
26

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
55

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...