IN MEMORIAM DR. LADISLAU SZENTE

IN MEMORIAM DR. LADISLAU SZENTE

 LADISLAU SZENTE  

In urma cu un an, pe 17 aprilie 2009, se stingea din viata fulgerator medicul Ladislau Szente, unul dintre cei mai respectati si iubiti medici care au activat in ultimii zeci de ani in Botosani.

Fostul manager al Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Botosani a incetat din viata in urma unui stop cardio-respirator, dupa ce suferise doua operatii la inima.

Nascut la 3 ianuarie 1952, la Targu Mures, medicul Ladislau Szente, cum il stiu botosanenii, SZENTE-LIANOPOLOS LADISLAU-BELA, dupa numele sau complet, a fost unul dintre cei mai longevivi sefi de spitale din Botosani, dar si unul dintre cei mai cunoscuti medici de pe aceste meleaguri.
A murit pe 17 aprilie 2009 si a fost inmormantat la Targu Mures.

Medicul Ladislau Szente a adus pe lume copiii a mii de botosaneni, a pastorit unul dintre cele mai mari spitale, cel de Obstetrica si Ginecologie Botosani si a lasat in urma sa numerosi prieteni si oameni care l-au admirat nespus.

La un an de la trecerea la cele vesnice, Stiri Botosani se alatura tuturor celor care vor sa mentina aprinsa candela, spre a depune in lumina o floare, un gand pios, o amintire.

ODIHNEASCA-SE IN PACE!  

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
841

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
389

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
110

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...