IN ATENTIA LICEENILOR - Concursul National de Diaristica Mihail Sebastian

IN ATENTIA LICEENILOR - Concursul National de Diaristica Mihail Sebastian
Colegiul National Petru Rares Suceava, sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, in parteneriat cu Universitatea Stefan cel Mare Suceava si cu Inspectoratul Scolar Suceava, organizeaza a doua editie a Concursului National de Diaristica Mihail Sebastian.

Competitia se va desfasura pe doua sectiuni, iar liceenii care vor sa participe la prima sectiune trebuie sa trimita, pana pe 22 februarie 2009, o lucrare de maxim trei pagini, cuprinzand o selectie din jurnalul personal.

Lucrarea trebuie trimisa ca document atasat, cu caractere romanesti, prin posta electronica, la adresa rares.concursdiaristica@yahoo.com.

Pentru participarea la a doua sectiune a concursului, liceenii vor trimite o lucrare de maxim trei pagini, cuprinzand recenzia jurnalului publicat al unei personalitati culturale romanesti sau straine.

Liceenii se pot inscrie exclusiv la una dintre sectiuni. Lucrarile nu vor fi semnate. Participatii vor trimite, ca document atasat, fisa de participare, completata cu datele solicitate, precum numele si prenumele, data si locul nasterii, clasa, liceul, profesorul indrumator, domiciliul, titlul lucrarii, repere in activitatea literara (participari la concursuri, publicatii), cartea de identitate (seria, numarul, data eliberarii).

Premiile oferite vor fi in valoare de peste 2.500 de lei.

Etapa finala se va desfasura la Suceava, in perioada 21-22 martie 2009.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare la Colegiul National Petru Rares din Suceava, Strada Mihai Viteazu nr. 24, e-mail cnpr@warpnet.ro, telefon: 0230-520822, fax 0330-401178.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
814

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
223

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...