IN ATENTIA LICEENILOR - Concursul National de Diaristica Mihail Sebastian

IN ATENTIA LICEENILOR - Concursul National de Diaristica Mihail Sebastian
Colegiul National Petru Rares Suceava, sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, in parteneriat cu Universitatea Stefan cel Mare Suceava si cu Inspectoratul Scolar Suceava, organizeaza a doua editie a Concursului National de Diaristica Mihail Sebastian.

Competitia se va desfasura pe doua sectiuni, iar liceenii care vor sa participe la prima sectiune trebuie sa trimita, pana pe 22 februarie 2009, o lucrare de maxim trei pagini, cuprinzand o selectie din jurnalul personal.

Lucrarea trebuie trimisa ca document atasat, cu caractere romanesti, prin posta electronica, la adresa rares.concursdiaristica@yahoo.com.

Pentru participarea la a doua sectiune a concursului, liceenii vor trimite o lucrare de maxim trei pagini, cuprinzand recenzia jurnalului publicat al unei personalitati culturale romanesti sau straine.

Liceenii se pot inscrie exclusiv la una dintre sectiuni. Lucrarile nu vor fi semnate. Participatii vor trimite, ca document atasat, fisa de participare, completata cu datele solicitate, precum numele si prenumele, data si locul nasterii, clasa, liceul, profesorul indrumator, domiciliul, titlul lucrarii, repere in activitatea literara (participari la concursuri, publicatii), cartea de identitate (seria, numarul, data eliberarii).

Premiile oferite vor fi in valoare de peste 2.500 de lei.

Etapa finala se va desfasura la Suceava, in perioada 21-22 martie 2009.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare la Colegiul National Petru Rares din Suceava, Strada Mihai Viteazu nr. 24, e-mail cnpr@warpnet.ro, telefon: 0230-520822, fax 0330-401178.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Furnizarea apei se va relua în Dorohoi astăzi, începând cu ora 10:00

astăzi, 08:37
44

Reprezentanții societății de apă Nova Apaserv fac precizarea că, din cauza complexității lucrării de remediere a avariei din zona Cervicești Deal de pe conducta de transport a apei tratate DN...

Calendar Ortodox: Sf. Cuv. Maria Egipteanca; Sf. Mc. Gherontie; Sf. Cuv. Varsanufie de la Optina (Pomenirea morților)

astăzi, 08:33
31

Cuvioasa Maria s-a născut în Egipt şi încă de la 12 ani a plecat din casa părinţilor ei şi s-a dus în Alexandria. Fiind tânără şi frumoasă, a căzut într-o at&a...

Vacanța de Paște începe într-o săptămână. Elevii și profesorii au 12 zile libere, până pe 19 aprilie când revin la cursuri în ultimul modul de învățare

Vineri, 31 Martie 2023
240

Mai sunt 7 zile până la vacanța de Paști din anul școlar 2022-2023. Elevii și profesorii încep vacanța de vineri, 7 aprilie, o parte sărbătoresc Paștele catolic pe 9 aprilie, iar ...