În atenţia fermierilor: A fost deblocata aplicatia IPA – online!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA) – Botosani, informeaza fermierii din judet ca a fost deblocata aplicatia IPA – online incepand cu data de 08.05.2015.

Prin urmare, fermierii pot accesa aplicatia pentru actualizarea datelor conform specificului anului 2015. Accesul se face utilizand codul de identificare emis de A.P.I.A. ( Ro XXX ) si pe baza CNP, in cazul persoanelor fizice sau CUI, in cazul persoanelor juridice.

Este foarte important ca fermierii sa-si actualizeze cat mai repede datele si sa rezolve eventualele erori blocante pe care aplicatia IPA – online le poate genera, pentru a asigura  fluenta la  primirea si inregistrarea cerererilor la A.P.I.A.

La depunerea cererilor unice de plata, fermierii trebuie sa aiba asupra lor documentele doveditoare specificate in OMADR 619 din 06.04.2015. Ordinul stabileste care sunt criteriile de eligibilitate,conditiile si modul in care se fac platile in agricultura in noul PNDR.
APIA Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...

APIA Botoșani: Anunț în atenția fermierilor privind agricultura ecologică!

astăzi, 17:17

Fermierii cu angajamente în desfăşurare M11 nu pot accesa Clauza de revizuire în 2024. În  C 2024, se pot deschide angajamente noi în cadrul intervenţiilor DR-04 / D...

(P) Sabrini Exclusive Diamonds - Ofertă Unică la bijuteriile cu Diamante Naturale (foto)

astăzi, 15:59

Cu toții am auzit că Diamantele Naturale sunt pentru totdeauna, dar puțini înțeleg pe deplin ce înseamnă acest lucru. Dincolo de strălucirea lor, diamantele naturale sunt simboluri u...