EMOTIONANT! Un botosanean si-a cerut in casatorie iubita, la finalul piesei de teatru "Cerere in casatorie" - FOTO, VIDEO

EMOTIONANT! Un botosanean si-a cerut in casatorie iubita, la finalul piesei de teatru "Cerere in casatorie" - FOTO, VIDEO
Elevii botosaneni care au urmarit, miercuri la amiaza, piesa de teatru "Cerere in casatorie", interpretata pentru a 105-a oara de actorii Teatrului "Mihai Eminescu" Botosani, au avut parte la final de o cerere in casatorie reala.

Alin Horja, un iubitor al teatrului, a urcat la finalul piesei pe scena si, vizibil emotionat, a chemat-o si pe iubita lui, Ramona, pentru un moment ce a starnit ropote de aplauze.

"Multe s-au mai petrecut pe scena, mii de spectacole, multe reprezentatii si conflicte, dar ceea ce se va petrece in curand vreau sa cred ca nu s-a petrecut nicicand in aceasta istorie impresionanta a Teatrului Mihai Eminescu.", a spus directorul Teatrului "Mihai Eminescu", a spus Traian Apetrei.

Sub privirile actorilor, dar si a publicului prezent in sala, Alin Horja si-a cerut in casatorie iubita. "Din prima zi cand te-am cunoscut, mi-am dat seama ca esti persoana pe care o asteapt de o viata si de aceea imi doresc sa-mi petrec tot restul vietii alaturi de tine. Vrei sa fii sotia mea?", a spus Alin, iar raspunsul pozitiv nu a intarziat sa apara.

Alin are 24 de ani, iar Ramona are 20 de ani, iar cei doi se vor casatori pe data de 18 aprilie 2015.

VEZI MAI JOS MOMENTUL EMOTIONANT!

























 

 

Spune-ne opinia ta