In atentia detinatorilor de telefoane mobile

In atentia detinatorilor de telefoane mobile
Un corespondent lasa un mesaj sa apelati numarul 06 07 74 52 41. Nu apelati in nici un caz acest numar, factura dumneavoastra va fi foarte mare, avertizeaza Amos news.

Aceasta informatie provenita de la Oficiul Central de Stopare a Terorismului a fost comunicata in masa. Dupa un timp, escrocii au gasit un sistem pentru utilizarea frauduloasa a mobilelor.

Ei apeleaza pe GSM, se prezinta ca Provider" Orange , SFR, Bouygues sub care sunteti abonat, va cer sa introduceti un cod care este 09 # explicandu-va ca este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastra.

Nu tastati in nici un caz codul indicat si inchideti imediat!

Ei dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM. Nu le ramane decat sa creeze o noua cartela. Aceasta frauda se practica in mod curent si este deci necesar ca aceasta informatie sa fie difuzata rapid unui numar cat mai mare de persoane.

ATENTIE! Daca aveti un apel telefonic si pe mobil se afiseaza « A C E » nu raspundeti, anulati apelul. Este un virus care distruge cartela SIM si distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

astăzi, 19:23
17

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

astăzi, 18:43
25

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...

Blocada polițiștilor a lăsat 7 șoferi fără permis în trei localități din Botoșani!

astăzi, 18:02
63

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale în cadrul planului de activitate Blocada, acționând în sistem integrat  împreună...