A vazut moartea cu ochii! - completare

A vazut moartea cu ochii! - completare
La un pas de tragedie! Un galatean s-a dat de mai multe ori peste cap cu un Jeep, in apropiere de Baisa. Acesta transporta, cu o remorca, mai multe tevi de metal.

Din cauza balansului, intr-o curba, a pierdut controlul volanului si a ajuns in camp. C.A., de 35 de ani, din Galati, se indrepta spre Botosani la volanul unui autoturism marca Mitshubishi Pajero, care avea atasata si o remorca incarcata cu o cantitate apreciabila de bare de metal.

In momentul in care a iesit dintr-o curba, remorca incarcata prea mult a inceput sa se balanseze, facand si masina sa intre in derapaj.

Desi a incercat sa readuca masina pe traseul normal, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, dupa care s-a rostogolit de mai multe ori.

Remorca incarcata cu tevi s-a desprins si a fost aproape distrusa in momentul in care a lovit din plin un copac, pe care l-a si rupt.

Din fericire, soferul a fost salvat de centura si de air-bag-uri si a reusit sa iasa singur din masina.

Mai multe fotografii AICI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
4

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
42

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...