Impact violent! Tinere băgate în spital de un taximetrist inconștient! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Impact violent! Tinere băgate în spital de un taximetrist inconștient! FOTO, VIDEO
Doua adolescente in varsta de 17 ani, respectiv 18 ani, au fost ranite intr-un accident rutier ce a avut loc, miercuri seara, in localitatea Catamarasti Deal, dupa ce soferul taxiului in care se aflau a efectuat o depasire periculoasa.

Tinerele se aflau intr-un autoturism Dacia Logan, inscriptionat taxi, condus de C.T., in varsta de 33 de ani, care se deplasa dinspre Dorohoi spre Botosani. 

Pe linie continua si in dreptul unei treceri pentru pietoni, taximetristul a intrat in depasirea unei coloane de masini, iar la un moment dat, primul autoturism din coloana, un Ford condus de un tanar de 24 de ani, a virat la stanga spre un drum secundar, iar soferul de pe taxi nu a mai putut evita impactul, intrand in plin in acesta.

In urma coliziunii, adolescentele, eleve de la un liceu din Bucuresti, au fost ranite, fiind transportate la spital. Fetele erau cayzate la Ipotesti si venisera la Botosani pentru a participa la un festival pentru tineri.
 
La fata locului au ajuns si politistii, care au deschis o ancheta in acest caz. Pe numele taximetristului a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Din primele cercetări  s-a stabilit că autoturismul Ford opreşte pentru a vira la stânga, moment în care în depăşirea acestuia a intrat un taxi Dacia Logan care a efectuat depăşirea într-o zonă interzisă, fiind şi marcaj simplu continuu şi trecere de pietoni, împrejurare în care intră în coliziune. Din impact a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele transportate de taxi,  a declarat Andi Barbacaru, din cadrul Poliţiei Rutiere. 









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
135

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
71

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
73

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...