Îmbolnăviri suspecte. Comisari ai Gărzii Financiare din toată ţara, băgaţi în medical de ideea concedierii

Îmbolnăviri suspecte. Comisari ai Gărzii Financiare din toată ţara, băgaţi în medical de ideea concedierii
Sperând să scape de concediere, peste o sută de angajaţi din toată ţara ai Gărzii Financiare au intrat subit în concedii medicale după ce au aflat că au picat examenele de evaluare. Comisarii respectivi vor primi însă preavizele de concediere de îndată ce se vor întoarce la muncă.

Comisarii Gărzii Financiare care au picat examenul de evaluare la care au fost supuşi pentru a se stabili cine va fi dat afară au crezut că au găsit o cale ingenioasă de a fenta decizia de restructurare. Mai mulţi dintre ei s-au îmbolnăvit brusc şi au intrat în concedii medicale, însă nu s-au gândit că ar putea fi verificaţi.

Şi la Botoşani, cei 5 comisari care nu au promovat concursul se aflau, la începutul acestei săptămâni, în concediu medical.

Situaţia a ajuns până la sediul central al ANAF, la preşedintele Sorin Blejnar. Acesta cere ca toate cazurile de concedii medicale suspecte să fie verificate.

"Au intrat în concedii de boală ca să nu poată fi concediaţi, ori eu voi sesiza atât poliţia, cât şi şefii de direcţii din ţară să meargă acasă să vadă. Dacă nu sunt bolnavi, voi sesiza Ministerul Sănătăţii şi Casa de Sănătate. Eu cred că sunt concedii de boală închipuite şi vor risca inclusiv o plângere penală. Când vor veni vor primi avizul de eliberare din funcţie în mână", a declarat Blejnar, conform Realitatea TV.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
78

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
74

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...

Incendiu violent într-o gospodărie din Botoșani, proprietarul a sunat imediat la 112!

astăzi, 12:12
147

Incendiul violent a izbucnit, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie din localitatea Poiana. Îngrijorat că flăcările ar putea să ajungă la casă și celelalte contrucții, ...