Imagini spectaculoase de la exercițiul polițiștilor de la Trupele Speciale, sute de forțe de ordine s-au antrenat la Agafton! (foto, video)

Imagini spectaculoase de la exercițiul polițiștilor de la Trupele Speciale, sute de forțe de ordine s-au antrenat la Agafton! (foto, video)

Vineri dimineață, la Tabăra de AirSoft „Codrii de Aramă" de la Agafton s-a desfășurat exercițiul tactic al polițiștilor de la Trupele Speciale.

Au participat peste 100 de forțe de ordine de pe flancul nord-estic al României și din Republica Moldova.

Oamenii legii s-au antrenat împreună, la Botoșani, în cadrul stagiului de pregătire „Blue Guardians", organizat la inițiativa I.P.J BOTOȘANI în colaborare cu I.P.J Suceava.

În cadrul exercițiului a fost folosit și elicopterul Poliției.

 

 







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Evenimente organizate de Arhiepiscopia Iașilor: PS Nichifor Botoșăneanul vine la Botoșani să sfințească o casă parohială!

astăzi, 17:03
105

În perioada 7 – 13 iulie vor avea loc mai multe evenimente organizate de Arhiepiscopia Iașilor.Cercuri pastorale și conferințe la BotoșaniDuminică, la Biserica Parohiei &bdqu...

Polițiștii din Botoșani au pornit pe urmele proprietarilor de câini periculoși!

astăzi, 16:03
234

În cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au desfășurat activi...

Înșelăciune cu 35.000 de euro: Un bărbat din Botoșani a vrut să cumpere o mașină din Suceava, dar fără să o plătească! (foto)

astăzi, 15:06
511

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 45 ani, din com...