Imagini cu preotul acuzat că şi-a omorât tatăl! A dormit trei nopţi lângă cadavru!

Preotul din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, acuzat că şi-a ucis tatăl în bătaie, a fost adus, duminică după-amiaza, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, urmând a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de “omor".

Procurorii au primit şi rezultatul necropsiei, medicii legişti concluzionând că bărbatul de 60 de ani a decedat în urma bătăii pe care i-ar fi aplicat-o fiul său, în urma unui conflict, pe fondul consumului de alcool. Cadavrul prezenta multiple traumatisme, pe întregul corp, victima având mai multe coaste rupte, dar şi organe interne, precum şi o lovitură la nivelul gâtului.

Preotul Daniel Marius Andricioaei, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut în faţa anchetatorilor că şi-a bătut tatăl, acest lucru întâmplându-se pe data de 31 decembrie. Preotul a sunat la 112 să anunţe ce s-a întâmplat abia în data de 3 ianuarie, puţin după ora 20.00.

Anchetatorii au găsit cadavrul pe holul de la intrarea în apartamentul situat la etajul patru al unui bloc din Parcul Tineretului. Din câte se pare, trupul neînsufleţit al bărbatului nu a mai fost mişcat deloc de fiul său, deşi timp de trei nopţi, după cum susţin anchetatorii, preotul a dormit în respectiva locuinţă. Din câte se pare, acesta ieşea ziua din apartament pentru a consuma băuturi alcoolice, iar seara revenea pentru a dormi, iar pentru a ajunge în cameră păşea peste cadavrul tatălui său. Într-una dintre zile, preotul a mers chiar în satul în care slujea, fără a da însă de bănuit că ceva s-a întâmplat. 

“Cadavrul prezenta multiple leziuni la nivelul capului, dar şi pe restul corpului, leziuni care în urma efectuării autopsiei medico-legale s-au  dovedit a fi produse prin lovire cu şi de mijloace contondente. Autorul faptei, care de altfel s-a autodenunţat, a recunoscut comiterea acesteia. A recunoscut că a avut un conflict cu tatăl său fără a putea preciza exact de ce", a declarat Valentin Chihaia, procurorul de caz.

Preotul Daniel Marius Andricioaei va afla în seara aceasta dacă va petrece următoarele 29 de zile după gratii.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean arestat pentru că a tâlhărit un bărbat: Victima s-a ales și cu leziuni!

astăzi, 17:50

Acesta era bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, în noaptea de 17 spre 18 septembrie 2024...

Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită de elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani!

astăzi, 17:23

Deviza din  acest an: „Pace prin diversitate lingvistică", și-a propus să sublinieze rolul cheie pe care îl joacă diversitatea lingvistică și învățarea limbilor str...

Dinamo București - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:26

Dinamo primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 11 a Superligii. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Dinamo! După trei înfrângeri consecutiv...