IJSU a demarat o anchetă disciplinară în cazul pompierului care și-a agresat soția. „Nu admitem astfel de comportamente, de care ne dezicem”

IJSU a demarat o anchetă disciplinară în cazul pompierului care și-a agresat soția. „Nu admitem astfel de comportamente, de care ne dezicem”

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani a demarat o anchetă disciplinară în cazul subofițerului care și-a agresat soția însărcinată, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al instituției.

„Având în vedere calitatea de militar, a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași. Totodată, la nivelul unității s-a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. Nu admitem și nu suntem de acord cu astfel de comportamente, de care ne dezicem. Instituția noastră pune accent pe înaltă moralitate, disciplină și respect față de oameni”, a transmis Lupu.

Amintim că pompierul, în vârstă de 38 de ani, și-a lovit de mai multe ori soția, aflată în ultimul trimestru de sarcină, fiind imobilizat de către polițiști cu ajutorul baston cu electroșocuri și condus spre audieri. A fost emis și un ordin de protecție provizorie, pentru ca bărbatul să nu se mai poată apropia de victimă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

AUR și-a prezentat programul de „reconstrucție” a României. Cum arată reformele guvernării suveraniste propuse de partid (video)

Vineri, 9 Iunie 2023
383

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat public, joi seară, la Pensiunea „Casa Lux” din municipiul Botoșani, programul de guvernare în 15 puncte „Reconstruim ...

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
874

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...