IJSU a demarat o anchetă disciplinară în cazul pompierului care și-a agresat soția. „Nu admitem astfel de comportamente, de care ne dezicem”

IJSU a demarat o anchetă disciplinară în cazul pompierului care și-a agresat soția. „Nu admitem astfel de comportamente, de care ne dezicem”

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani a demarat o anchetă disciplinară în cazul subofițerului care și-a agresat soția însărcinată, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al instituției.

„Având în vedere calitatea de militar, a fost sesizat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași. Totodată, la nivelul unității s-a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. Nu admitem și nu suntem de acord cu astfel de comportamente, de care ne dezicem. Instituția noastră pune accent pe înaltă moralitate, disciplină și respect față de oameni”, a transmis Lupu.

Amintim că pompierul, în vârstă de 38 de ani, și-a lovit de mai multe ori soția, aflată în ultimul trimestru de sarcină, fiind imobilizat de către polițiști cu ajutorul baston cu electroșocuri și condus spre audieri. A fost emis și un ordin de protecție provizorie, pentru ca bărbatul să nu se mai poată apropia de victimă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Peste 300 de botoșăneni diagnosticați cu COVID-19. Un pacient infectat a murit pe ATI

Marţi, 4 Octombrie 2022
225

27 de botoșăneni au fost diagnosticați cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele transmise marți de Direcția de Sănătate Publică (DSP).În acest interval tempo...

Pompierii atrag atenția asupra riscurilor asociate vinului în proces de fermentare

Marţi, 4 Octombrie 2022
63

Odată cu venirea toamnei și după culegerea viilor, mulți dintre cetățeni pregătesc vinul în gospodării. În condițiile în care acesta nu este depozitat în spații cores...

Femeie răpită de fostul iubit de sub nasul actualului. Trei tineri au fost reținuți de polițiști

Marţi, 4 Octombrie 2022
705

Trei tineri de 19, 20 de ani și 30 de ani, din comuna Răchiți, au fost reținuți pentru 24 de ore, marți, fiind acuzați că au răpit o femeie, informează Inspectoratul de Poliție Județean (I...