Igas: Nu era in sarcina mea sa spun ca vor fi nameti ca in 1954

Igas: Nu era in sarcina mea sa spun ca vor fi nameti ca in 1954
Fostul ministru de Interne Traian Igas a explicat ca a retractat declaratia "vor fi nameti ca in 1954" pentru simplul motiv ca nu intra in atributiile sale sa faca acest anunt.

Intrebat la Romania TV de ce a retractat declaratia pe care o facuse initial, Traian Igas a explicat: "Nu era atributul meu sa fac acest anunt. Nu imi revenea mie sarcina. Nu era in sarcina mea sa spun asta".

"Dumneavoastra considerati ca acolo unde avem zapada de 2, 3, 4 metri suntem la nivelul codului portocaliu doar? Nu MAI decreteaza culoarea codului", a mai spus Igas.

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au prezentat, la inceputul lunii februarie, o declaratie a lui Traian Igas potrivit careia "s-a anticipat ca vor fi nameti mai mari ca in 1954".

Ulterior, ministrul Igas a dat un comunicat de presa, precizand ca "nu a prezentat estimari privind evolutia fenomenelor meteorologice".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Minore de 5 și 11 ani lovite pe trecerea de pietoni de un șofer beat! (Foto, Video)

astăzi, 21:46
557

Un accident rutier cu victime a avut loc, miercuri seară, în fața Stadionului Municipal din Botoșani.Potrivit polițiștilor, două minore de 5 și 11 ani au fost izbite pe trecerea de pi...

Ce riscați dacă folosiți e-Factura pentru operațiuni fictive!

astăzi, 20:20
61

 Aceeași pedeapsă este și pentru „folosirea de către contribuabil, cu rea-credinţă, a sistemului naţional privind factura electronică RO e-Factura, în vederea creării apa...

Sucevean prins la Botoșani transportând ilegal lemne!

astăzi, 19:13
47

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor de natură penală sau contravențională la regimul silvic continuă în județul Botoșani.Marț...