Ieșire nervoasă a președintelui Consiliului Județean!

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, a avut o ieșire nervoasă în cadrul ședinței ordinare de joi, după ce social-democrații l-au acuzat că nu a respectat pașii legali când și-a luat concediu de odihnă pentru două luni de zile.

Țurcanu le-a transmis acestora, pe un ton ridicat, că toate acțiunile sale sunt făcute cu acordul specialiștilor din cadrul instituției.

“Am informat opinia publică în ziua în care am depus cerere, am scris în cerere că voi solicita în cursul lunii octombrie aprobarea plenului pentru concediul pe anul 2013. Este super legal, asta cere regulamentul, legislația. Cred că faceți niște acuzații care nu vă reprezintă. Directorul Direcției Juridice din cadrul Consiliului Județean (n.red. Amalia Marian) este soția domnului consilier județean PSD (n.red. Sergiu Marian) și nu cred că puteți acuza instituția Consiliului Județean că nu respectă legislația. Vă bateți joc de această instituție. Nu le-am cerut niciodată directorilor să o ia stânga sau dreapta și nu am încercat niciodată să îi înlocuiesc pe criterii politice. Respectați măcar instituția, eu nu am nevoie de respect pentru că nu îl puteți oferi", a spus Florin Țurcanu.

Acesta a lansat și un atac la adresa fostului vicepreședinte social-democrat, Paul Pavel, pe care l-a acuzat voalat că a urmărit anumite interese în perioada cât s-a aflat la conducerea Consiliului Județean.

“Domnule fost vice Pavel știti foarte bine că ați avut pe mână toate documentele cât ați fost vicepreședinte. Vreți să vă spun ce căutați și nu găsiți, de ce căutați anumite documente? Mi-ați spus de atâtea ori ce interese aveți și nu le-ați rezolvat și acum veniți și folosiți pârghiile pe care le aveți prin funcția de consilier județean? Puneți presiune pe societățile comerciale care nu au stat la dispoziția dvs.? Nu mai veniți să jucați aici într-un film care nu e al dvs.", a spus extrem de nervos președintele Consiliului Județean.

Reacția lui Florin Țurcanu a stârnit zâmbete în rândul consilierilor PSD.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...