Idei trăznite care şi-au îmbogăţit autorii

Idei trăznite care şi-au îmbogăţit autorii
Puţini inventatori norocoşi au avut succes cu idei ciudăţele, dar al căror umor, combinat cu puţină utilitate, a constituit doza bună să mişte consumatorii în faţa raftului, scrie Newsweek care face un top al acestora. Newsweek face un top al ideilor pe care, în aparenţă, nimeni nu ar fi dat 2 bani. Istoria arată că oamenii cumpără, însă, multe lucruri trăznite.

"Vrei să devii bogat? Atunci ar trebui să îţi vină ideea unui produs genial. Dar, în caz că nu ai inspiraţie, nu dispera", scriu cei de la Newsweek: "mai ai o şansă. Cum s-a întâmplat şi cu alţi inventatori norocoşi, care au avut succes cu idei ciudăţele, dar al căror umor, combinat cu puţină utilitate, a constituit doza bună să mişte consumatorii în faţa raftului".

Ochelarii pentru căţei sunt una dintre aceste idei. Doggles arată destul de ciudat, dar milioane de proprietari de câini au dat 12,99 dolari pe o pereche.

Apa îmbuteliată este şi ea pe listă: seria lungă de branduri care pur şi simplu pun în sticle apa de la robinet şi continuă să facă bani dovedeşte că ideea nu a fost chiar absurdă.

Ca şi post-it-urile, slinky a fost inventat pentru ceva, dar a fost încununat cu succes pentru altceva. Inginerul naval Richard James încerca să stabilizeze cu ajutorul lui instrumentele în apă. Testându-l, i-a venit ideea unei jucării. Şi a vândut 100 de milioane de astfel de jucării în primii doi ani de la lansare.

Brăţara care te loveşte (slap bracelet) ar trebui să fie ridicolă pentru orice standarde, scriu cei de la Newsweek. Şi totuşi nu: s-a vândut în zeci de milioane de exemplare şi a devenit un fenomen cultural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
222

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
386

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
532

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...