Iavorenciuc insistă: "Dacă nu trecem pe sensuri unice, vom arăta ca oraşele de pe alte timpuri"

Iavorenciuc insistă: "Dacă nu trecem pe sensuri unice, vom arăta ca oraşele de pe alte timpuri"
Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc vrea mai multe sensuri unice pe străzile din municipiul Botoșani, pentru ca traficul rutier să se desfășoare așa cum ar fi normal să se desfășoare într-un oraș modern.

Iavorenciuc a atras atenția că a adus în discuție acest aspect de mai multe ori în plenul Consiliului Local, dar că nu s-a luat nicio măsură.
 
"De doi ani de zile tot interpelez. In toate marile municipii, dar si in micile orasele, majoritatea strazilor sunt, acolo unde se preteaza, cu sens unic. Daca nu trecem pe sensuri unice printr-un proiect de mobilitate serios vom arata ca orasele de pe alte timpuri, sau nu vom arata ca niste orase moderne", a spus Gheorghe Iavorenciuc.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
6

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...