Chirii de 5 euro pe metrul pătrat, considerate "foarte mari" de agenţii economici din Centrul Vechi! VEZI ce reducere solicită!

Chirii de 5 euro pe metrul pătrat, considerate "foarte mari" de agenţii economici din Centrul Vechi! VEZI ce reducere solicită!
Doi agenți economici care dețin spații închiriate de la Locativa în Centrul Vechi s-au plâns în cadrul ședinței de Consiliu Local că chiriile percepute sunt prea mari și că nu mai facă față.

În acest moment, cei doi agenți economici plătec o chirie lunară de 5 euro pe metrul pătrat și au solicitat aleșilor municipali reducera acestora la jumătate.

"Avem spații închiriate de la Locativa pe strada 1 Decembrie. Suntem trei spații pentru care plătim chirie foarte mare față de cele șase spații noi. Am mers la Locativa, am mers la domnul primar și tot ne-a amânat. Chiriile sunt foarte mari, nu mai putem să le plătim. Noi plătim câte 12-13 milioane lei vechi pe lună. Când am mers la Locativa au spus că nu vor consilierii. Am mers jos la Primărie, la fel, nu știm la cine să mergem", a spus unul dintre agenții economici.

Consilierul local Paul Onișa a spus că va veni cu o propunere ca prețul chiriilor să fie redus la 3,5 euro pe metrul pătrat.

La rândul său, Cătălina Lupașcu a solicitat clarificări de la secretarul municipiului cu privire la aceste spații și posibilitatea legislativă de a se interveni la chirii.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
108

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
344

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
715

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...