Iasul pierde inca o institutie in favoarea Sucevei - Vezi cine conduce Directia Regionala in Constructii Nord-Est

Iasul pierde inca o institutie in favoarea Sucevei - Vezi cine conduce Directia Regionala in Constructii Nord-Est

 Dragan Sabin Adrian  www.bzi.ro

Conducerea fostului Inspectorat in Constructii Iasi, acum transformat in Directie Regionala, a fost atribuita fostului director de la Suceava al structurii judetene.

Incepand cu data de 16 ianuarie 2012, sefia institutiei din Iasi a fost schimbata, printr-o dispozitie venita de la Bucuresti. Secretarul general al aparatului central al Inspectoratului de Stat in Constructii, Marian Bucur, l-a numit director al structurii regionale din Iasi pe Dragan Sabin Adrian, fostul sef al Inspectoratului Judetean in Constructii Suceava. Acesta a ocupat functia de director in Suceava timp de aproape sapte ani, in perioada 2005 - 2012, iar de pe 16 ianuarie ocupa provizoriu locul detinut inainte de Valerica Andronache, din Iasi, scrie bzi.ro.

"Conform reorganizarii Inspectoratului de Stat in Constructii pe opt directii regionale, au disparut inspectoratele judetene. Activitatea la nivel de judet a institutiei va fi coordonata de un angajat, iar la conducerea regionalei se vor afla directorul, directorul tehnic si un sef serviciu. Numirea mea a fost facuta de catre secretarul general al structurii centrale a Inspectoratului", a declarat pentru sursa citata ing. Dragan Sabin Adrian, noul sef al Directiei Regionale in Constructii Nord-Est.

La examenele pe care le-au sustinut angajatii Directiei Regionale in Constructii Nord-Est in luna decembrie au aparut mai multe nemultumiri legate de corectitudinea desfasurarii concursului.

Atunci, mai multi fosti angajati, printre acestia si din Botosani, au acuzat ca regulamentele privind examenele au fost incalcate flagrant si au trimis o scrisoare oficiala ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea. Acestia au atras atentia ca un membru al comisiei de examinare era sotul unui membru din comisia de solutionare a contestatiilor, fapt interzis prin articolul 8 al Regulamentului de organizare si desfasurare a Concursului, aprobat printr-un ordin al ministerului. In acelasi timp, au fost invocate prevederi din Codul muncii pentru ca examenul sa fie declarat nelegal. De asemenea, modalitatile de distribuire a subiectelor la proba orala au fost cel putin suspecte, potrivit unor surse confidentiale, care au sustinut ca anumite persoane au fost favorizate prin impartirea subiectelor de catre membrii comisiei.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
45

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
233

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
527

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...