Iasi, 17 decembrie: Tinerii pasionați de securitate informatică se intalnesc la Iasi, in cadrul unui eveniment coordonat de botosaneanul Andrei Avadanei!

Iasi, 17 decembrie: Tinerii pasionați de securitate informatică se intalnesc la Iasi, in cadrul unui eveniment coordonat de botosaneanul Andrei Avadanei!
"DefCamp 2011 @Iași – You think you`re safe?" Un eveniment important pentru Moldova, coordonat de botosaneanul Andrei Avadanei. Este vorba despre prima ediție regională a conferinței de hacking & INFOSEC DefCamp, scopul intalnirii fiind intrarea în contact cu oamenii pasionați de securitate informatică din județele Moldovei, de a promova și încuraja schimbul de experiență.

DefCamp merge pe 17 decembrie la Iași, într-un adevarat maraton de o zi încărcat cu numeroase prezentări tehnice din domeniul (in)securității informatice.
 
DefCamp 2011 @Iași este un eveniment important pentru Moldova și pentru toți pasionații din această zonă pentru că reprezintă prima ediție regională a conferinței de hacking & INFOSEC DefCamp, organizată pentru prima dată la scară națională în acest an în Bran.
 
"DefCamp a apărut din dorinţa de a reuni pentru prima dată experţii în securitatea informatică din România într-un mediu informal, care să le permită să se cunoască, să participe la competiţii şi să lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat să cerceteze, să dezvolte şi să se dezvolte în acest domeniu. Întâlnirea de la Bran s-a bucurat de un weekend încărcat cu prezentări tehnice și de actualitate, o competiție ce i-a adunat pe toți participanții și seri de socializare memorabile. Acum așteptăm DefCamp 2011 @Iași", a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul şi iniţiatorul acestui proiect.   

DefCamp este o inițiativă națională dedicată dezvoltării competențelor tinerilor pasionați de securitate informatică, prin crearea unui mediu offline stimulativ ce să permită schimbul de cunoștințe între specialiștii în securitate underground, mediul academic și corporatist din Romnia.

Evenimentul este organizat de WorldIT.info, Asociația GREPIT și Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" cu sprijinul BitDefender România, CreActivity.ro și al Asociației Studenților Informaticieni din Iași.
 
Evenimentul se va desfășura într-o singură zi, al cărei program va fi încărcat cu o serie de prezentări ale unor experți în securitate informatică din diverse colțuri ale țării, simpli pasionați ai domeniului, specialiști în securitate underground sau experți în securitate ce vor veni din mediul academic sau din partea unor companii naționale și internaționale cu sedii în România. 
 
Înscrierea la eveniment este gratuită și poate fi realizată aplicând pe formularul de pe site.  Mai multe detalii AICI.

Pentru cei interesati de acest eveniment:

Organizator: Andrei Avădănei
Telefon: 0746649998
E-mail:
contact@defcamp.ro

Despre Andrei Avadanei:

Unbotoanean de Aur - Andrei Avadanei

ANDREI AVADANEI - Performanta si perseverenta

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...