Iasi, 17 decembrie: Tinerii pasionați de securitate informatică se intalnesc la Iasi, in cadrul unui eveniment coordonat de botosaneanul Andrei Avadanei!

Iasi, 17 decembrie: Tinerii pasionați de securitate informatică se intalnesc la Iasi, in cadrul unui eveniment coordonat de botosaneanul Andrei Avadanei!
"DefCamp 2011 @Iași – You think you`re safe?" Un eveniment important pentru Moldova, coordonat de botosaneanul Andrei Avadanei. Este vorba despre prima ediție regională a conferinței de hacking & INFOSEC DefCamp, scopul intalnirii fiind intrarea în contact cu oamenii pasionați de securitate informatică din județele Moldovei, de a promova și încuraja schimbul de experiență.

DefCamp merge pe 17 decembrie la Iași, într-un adevarat maraton de o zi încărcat cu numeroase prezentări tehnice din domeniul (in)securității informatice.
 
DefCamp 2011 @Iași este un eveniment important pentru Moldova și pentru toți pasionații din această zonă pentru că reprezintă prima ediție regională a conferinței de hacking & INFOSEC DefCamp, organizată pentru prima dată la scară națională în acest an în Bran.
 
"DefCamp a apărut din dorinţa de a reuni pentru prima dată experţii în securitatea informatică din România într-un mediu informal, care să le permită să se cunoască, să participe la competiţii şi să lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat să cerceteze, să dezvolte şi să se dezvolte în acest domeniu. Întâlnirea de la Bran s-a bucurat de un weekend încărcat cu prezentări tehnice și de actualitate, o competiție ce i-a adunat pe toți participanții și seri de socializare memorabile. Acum așteptăm DefCamp 2011 @Iași", a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul şi iniţiatorul acestui proiect.   

DefCamp este o inițiativă națională dedicată dezvoltării competențelor tinerilor pasionați de securitate informatică, prin crearea unui mediu offline stimulativ ce să permită schimbul de cunoștințe între specialiștii în securitate underground, mediul academic și corporatist din Romnia.

Evenimentul este organizat de WorldIT.info, Asociația GREPIT și Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" cu sprijinul BitDefender România, CreActivity.ro și al Asociației Studenților Informaticieni din Iași.
 
Evenimentul se va desfășura într-o singură zi, al cărei program va fi încărcat cu o serie de prezentări ale unor experți în securitate informatică din diverse colțuri ale țării, simpli pasionați ai domeniului, specialiști în securitate underground sau experți în securitate ce vor veni din mediul academic sau din partea unor companii naționale și internaționale cu sedii în România. 
 
Înscrierea la eveniment este gratuită și poate fi realizată aplicând pe formularul de pe site.  Mai multe detalii AICI.

Pentru cei interesati de acest eveniment:

Organizator: Andrei Avădănei
Telefon: 0746649998
E-mail:
contact@defcamp.ro

Despre Andrei Avadanei:

Unbotoanean de Aur - Andrei Avadanei

ANDREI AVADANEI - Performanta si perseverenta

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Armata a reușit să ocupe doar jumătate dintre locurile scoase la concurs: Proba fizică, cea mai dificilă!

astăzi, 08:35
38

Ministerul Apărării Naționale a publicat datele primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an și 60% dintre posturile scoase la concu...

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
298

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
615

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...