Hypermarket-ul Carrefour Botosani, alaturi de copii de ziua lor

Hypermarket-ul Carrefour Botosani, alaturi de copii de ziua lor
De 1 iunie, Carrefour Romania a oferit celor 50 de copii aflati sub protectia Centrului de Plasament "Prietenia" din Botosani produse pentru gratar, sucuri si dulciuri pentru o zi de neuitat petrecuta in aer liber la joaca, totul in cadrul unui eveniment organizat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani.

"Pentru noi, angajatii Carrefour, este important sa stim ca ii putem ajuta pe cei mai putin norocosi. Daca de-a lungul intregului an Carrefour sustine diverse programe nationale axate pe alimentatie sanatoasa sau educatie, pe plan local suntem mereu dispusi sa le aducem o mica bucurie persoanelor ce fac parte din grupuri defavorizate, fie ca vorbim despre varstnici sau tineri. De ziua copilului, am acceptat imediat sa ne alaturam initiativei DGASPC de a sprijini Centrul de Plasament "Prietenia". Speram ca aceasta colaborare sa fie una de durata" a declarat Iustinian Olariu, Directorul Hipermarketului Carrefour Botosani.

Ca parte a strategiei de responsabilitate sociala,Carrefour isi indreapta eforturile catre asigurarea unei vieti mai bune tuturor persoanelor implicate in activitatea sa, pornind de la consumatori, angajati, furnizori sau investitori si pana la comunitatile in cadrul carora este regasit lantul de magazine.

Aportul Carrefour in cladirea unui business sustenabil se traduce prin eforturi si actiuni specifice, axate pe urmatoarele elemente:
  • Solidaritate
  • Grija pentru mediu
  • Sustinerea producatorilor locali



    (material publicitar)