HUMELNICU: "Sindicalistii picheteaza la dispozitia PSD!"

HUMELNICU: "Sindicalistii picheteaza la dispozitia PSD!"
O delegatie a sindicalistilor care au pichetat vineri, de la ora 12.00, sediul PDL Botosani, a intrat la discutii cu senatorul Dan Humelnicu, presedintele interimar al democrat-liberalilor, dupa ce initial anuntasera ca discutiile cu PDL oricum nu isi au rostul.

"Cred ca este o sfidare totala din partea PDL. Asta e, ne meritam soarta! De acum vom vedea ce se va intampla saptamana viitoare, la actiunea de la Bucuresti, cand va fi acel mega miting de pe 27 octombrie. Daca vom fi invitati la discutii, vom merge. Nu putem da buzna asa, daca e vreun reprezentant sa ne invite la discutii, bine. Oricum nu stiu daca isi are rost vreo discutie cu ei", declara Vasile Chiru, liderul BNS, inainte de a fi invitat in sediul PDL.

De partea cealalata, Dan Humelnicu spune ca sindicalistii sunt influentati de PSD, astfel ca, din punctul sau de vedere, discutiile puteau sa aiba loc direct cu reprezentantii PSD.

"In masura in care PSD ii incita foarte tare pe sindicalisti, eu as fi preferat sa discut direct cu PSD pentru ca sunt convins ca sindicalistii picheteaza la dispozitia PSD", a spus Dan Humelnicu, presedinte interimar al PDL Botosani.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
4

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
66

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
193

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...