Huidu se cearta cu cititorii blogului sau: "Imi e asa o scarba de voi..."

Huidu se cearta cu cititorii blogului sau: "Imi e asa o scarba de voi..."
Blogul personal al lui Serban Huidu a devenit in ultimele zile un loc al polemicilor dintre fostul carcotas si vizitatorii site-ului. Vedeta, gasita vinovata pentru accidentul din 2011, de la Timisu de Sus, in care au murit trei persoane, da de pamant cu cei care il critica.

O domnisoara care il acuza ca a fost iresponsabil, mai ales ca in masina se aflau si cei doi copii ai sai, primeste o replica foarte dura din partea fostului realizator TV.

"Daca te impiedici cu copilul in brate, cazi si il lovesti cu capul de caldaram? Ai fost "iresponsabil"! Imi e asa o scarba de voi... Cu ce am procedat iresponsabil ca am mers cu 78 la ora? Ca masina a derapat? De unde ai tras concluzia ca eram mare si tare la volan? Ca aveam o masina pe care tu nu ti-o poti permite? Am platit impozite pa banii respectivi! Fiecare leut are peste 30% taxe platite! Colcai de ura si stupizenie!", ii raspunde Huidu, potrivit Libertatea.ro.

De asemenea, fostul carcotas incearca sa-l lamureasca pe unul dintre cei care i-au citit blogul de faptul ca ceea ce i s-a intamplat a fost un accident. "Am condus cu78 de km/ora, nu am depasit ca nu aveam ce...nu era coloana, iar in fata mea era cumnatul meu cu care am plecat impreuna din Predeal! Dar tu ai deja o sentinta, care nu tine cont de argument, ci de altceva...", ii scrie Hudiu unui vizitator care il critica pentru ca ar fi circulat cu viteza in localitate.

Serban a raspuns unui alt utilizator, care il intreba ce cauta la volan, "de ce mai avea carnet dupa accidentul de la schi?"

"Nu confunda o dificultate de vorbire (afazie se cheama - o avea si Ceausescu dupa ce a incasat o bataie la Doftana) cu lipsa reflexelor sau incapacitatea de a conduce! In noiembrie 2011, la 2 saptamani dupa accident am facut un examen medical complet la clinica din Innsbruck unde am fost internat! Totul a iesit bine, iar rezultatele testelor le-am remis procuraturii Brasov! In plus, chiar daca aveam carnetul, nu am condus pana in iunie 2011, ca factor de siguranta!", a precizat fostul realizator TV.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
38

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
142

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
50

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...