Hrană caldă pentru 35 de elevi de la Școala nr. 16

Hrană caldă pentru 35 de elevi de la Școala nr. 16
Începând de astăzi, un număr de 35 de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 16,,Sfânta Maria “ Botoşani vor beneficia zilnic, gratuit, de o masă caldă la prânz oferită de Fundaţia Star Of Hope Romania, în cadrul proiectului “Nu abandona şcoala.

Acesti elevi provin din familii monoparentale, părinţi plecaţi în străinătate sau din familii cu o situaţie materială precară. Proiectul are ca scop prevenirea abandonului şcolar şi se derulează în parteneriat cu Consiliul Local Botoşani.

 Pe lângă masa caldă gratuită ce li se oferă elevilor, angajaţii Fundaţiei Star Of Hope supraveghează zilnic efectuarea temelor, astfel elevii nu rămân în urmă cu lecţiile, ceea ce conduce la evitarea abandonului sau eşecului şcolar.

Misiunea Fundaţiei Star Of Hope este aceea de a ajuta copiii cei mai nevoiaşi pentru a avea o viaţă mai bună, să crească şi să se dezvolte într-un climat de demnitate şi încredere, de valorizare a fiinţei umane.

Proiectul se va derula şi în anul şcolar următor şi ne-am propus să –l extindem încât mai mulţi elevi să beneficieze de acest program declară prof. Marius Cristian Gherasim, directorul Şcoalii Gimnaziale nr. 16 ,,Sfânta Maria “ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
531

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
216

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...