Hoţii de telefoane, din ce in ce mai violenti!

Hoţii de telefoane, din ce in ce mai violenti!
A rămas fără telefon după ce a fost bătut! Incidentul s-a petrecut ieri, în faţa unui liceu din Dorohoi. Tâlharul a fost prins repede de poliţişti, iar prejudiciul recuperat în totalitate. 

La data de 14 septembrie 2010, ora 10.30, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi de către G. Florin Cătălin, de 18 ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani, despre faptul că în jurul orei 09.00, în timp ce se afla în faţa unui liceu din municipiul Dorohoi, persoane necunoscute, prin violenţă, i-au sustras telefonul mobil marca Nokia.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti a fost identificat autorul faptei în persoana lui I. ŞTEFAN, de 19 ani, din municipiul Dorohoi.

Din cercetări a rezultat că, iniţial, autorul i-a cerut părţii vătămate să-i dea pentru puţin timp telefonul pentru a apela pe cineva, iar în momentul în care a intrat în posesia acestuia, a refuzat să-l mai restituie.

La insistenţele părţii vătămate de a i se restitui telefonul, autorul l-a lovit mai întâi cu pumnul peste faţă, apoi cu piciorul peste corp, dispărând de la locul faptei cu telefonul asupra sa, bun pe care ulterior l-a valorificat în piaţa centrală a municipiului. În cadrul cercetărilor prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

I. Ştefan este cercetat  în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
95

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
58

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
65

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...