Hotii dau iama in garajele dorohoienilor!

Hotii dau iama in garajele dorohoienilor!
Dupa ce, in municipiul Botosani, trei persoane au fost depistate dupa ce au spart mai multe garaje, a venit randul dorohoienilor sa se confrunte cu astfel de talharii! 
 
Joi, 15.12.2011, în jurul orei 00.50, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, în timp ce se afla în executarea unei misiuni de ordine-publică pe raza municipiului Dorohoi, a depistat pe Bulevardul Victoriei o persoană de sex masculin, care transporta două bagaje voluminoase.

Echipajul de jandarmi a procedat la interceptarea şi legitimarea persoanei, iar la controlul bagajelor s-au găsit opt sticle de vin, un kilogram de zahăr, două cutii de carne, precum şi mai multe componente şi accesorii de calculator, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

I.M.I., în vârstă de 19 ani, din municipiul Dorohoi, a recunoscut că a sustras bunurile dintr-un garaj din apropiere.

Cel în cauză a fost condus la sediul inspectoratului, în vederea continuării verificărilor, fiindu-i întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bunurile sustrase au fost restituite în întregime părţii vătămate.

Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi pentru competentă soluţionare.
 

Vezi si Spargatori de garaje retinuti de Politie - Carau bunurile furate cu taxiul

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
866

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
195

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
493

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...