Hotelierii greci si ciprioti cauta sa angajeze 2.000 de romani

Hotelierii greci si ciprioti cauta sa angajeze 2.000 de romani
Peste 40 de hoteluri si resorturi de lux din Grecia si Cipru vor sa angajeze peste 2.000 de romani, acestea urmand sa-si prezinte ofertele in cadrul targului de joburi HappySummer JobFair, organizat de ICEPWORLD Romania.

Targul vor avea loc in Bucuresti, la Hotel Ibis Casa Poporului, etaj 1 (Str. Izvor Nr. 82-84) in zilele de 9, 10, 11, 23 si 24 martie.

La acesta sunt asteptati toti tinerii cu varsta intre 18 si 30 ani, absolventi de liceu, vorbitori de limba engleza sau alte limbi straine (de preferat germana, rusa, franceza si greaca) care isi doresc un loc de munca in strainatate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste din insulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu. Se cauta atat persoane calificate cu experienta in domeniul ospitalier, dar si tineri fara experienta, precizeaza organizatorii.

Conform datelor oferite de Finantistii.ro, hotelierii straini cauta receptioneri, valeti, ospatari, barmani, animatori copii, cameriste, asistenti spa, masseuri, salvamari, ajutori bucatar, gradinari si lucratori mentenanta.

Contractele de munca sunt sezoniere, tinerii vor semna la targ oferte pentru o perioada de 3, 6, 8 sau 12 luni, incepand munca in perioada aprilie - iunie.

Salariile oferite sunt cuprinse intre 450 si 700 euro net lunar, in functie de experienta si postul ocupat, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de angajatori. Tinerii isi pot suplimenta veniturile prin bonusuri si tipsuri frecvente in industria ospitalitatii.

Candidatii interesati pot aplica online pe www.happysummer.ro/apply sau pot trimite CV la adresa info@happysummer.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

24 de agenți economici de la Cornișa, luați la verificat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

astăzi, 18:15
1

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, ai Comisari...

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
30

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
218

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...