Hoţ "pasionat" de biciclete, prins de jandarmii botoşăneni!

Hoţ "pasionat" de biciclete, prins de jandarmii botoşăneni!
A făcut o adevărată pasiune pentru biciclete, astfel încât nu a avut nicio remuşcare în a fura chiar şi bicicleta unui copil! Din fericire, jandarmii, care îi cunoşteau preocupările, l-au oprit la timp şi au înapoiat copilului bicicleta furată.

Sâmbătă, 27 august, în jurul orei 14.30, în parcarea Luceafărul din municipiul Botoșani, un echipaj de jandarmi a observat un tânăr de 26 de ani, cu o bicicletă de copii asupra lui, care a devenit agitat la vederea autovehiculului de patrulare.

Constatând acestea, jandarmii au procedat la interceptarea și legitimarea bărbatului, de altfel, o cunoștință mai veche a oamenilor legii, el fiind prins în ultimele două luni de alte două ori cu biciclete sustrase. Suspiciunile s-au confirmat, tânărul declarând, în cele din urmă, că a luat bicicleta cu puțin timp înainte de pe strada Poștei, dintr-o scară de bloc.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii l-au identificat pe proprietar, acesta recunoscând bicicleta copilului său, dispărută de nici o oră.
    
"Bicicleta a fost restituită proprietarului, iar tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt prevăzută de art. 228 din Codul Penal, care vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea continuării cercetărilor", precizează Compartimentul Informare şi Relaţii Publice din cadrul IJJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
463

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
150

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
422

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...