Hot prins dupa ce a furat bijuterii din magazin! Prejudiciul depaseste 20.000 lei!

Hot prins dupa ce a furat bijuterii din magazin! Prejudiciul depaseste 20.000 lei!
Are 19 ani, dar a băgat spaima în întreaga comunitate, furând atât din Magazinul Universal al oraşului, cât şi din locuinţele cetăţenilor. Tânărul este cercetat pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat, fiind reţinut în Arestul IPJ Botoşani.

La data de 16.04.2012, în jurul orei 19.00, Poliţia oraşului Darabani a fost sesizată de către D. M., din localitate, cu privire la faptul că în perioada 14-16.04.2012, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în Magazinul Universal din orașul Darabani, de unde au sustras bijuterii din argint în valoare totală de peste 20.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii i-au identificat pe Z. Gabriel, de 19 ani, şi D. Andrei Alexandru, de 24 ani, din oraşul Darabani, ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea faptei reclamate.

Ieri, 18 aprilie, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de Z. Gabriel, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.
 
Acesta este de asemenea suspectat că în perioada 22.03 – 15.04.2012, precum şi în cursul lunilor mai – iunie 2011, în baza aceleeaşi rezoluţii infracţionale şi împreună cu D. Andrei lexandru, a pătruns prin efracţie în curţile şi locuinţele mai multor cetateni din oraşul Darabani, precum şi în incita Magazinului Universal Darabani, de unde a sustras sau a încercat să sustragă bunuri şi bani, cauzând un prejudiciu total de peste 26.200 lei.

Z. Gabriel va fi prezentat astăzi, 19 aprilie, Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, cu propunere de arestare preventivă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
660

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
91

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
87

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...